Au mai ramas

-1488Zile -20Ore -30Minute -54Secunde

 

 

CE VREM SĂ FACEM?

 • Să relansăm activitatea economică prin crearea unui parc industrial pe raza Sectorului 2.
 • Acest parc reprezintă dezvoltarea, de către administrația locală, a unei suprafețe de teren, identificată în funcție de deficitul economic zonal, în scopul atragerii investitorilor.
 • Să stimulăm, cu mijloace specifice administrației publice locale, relansarea activității economice pe raza Sectorului 2.
 • Să acordăm scutiri și reduceri de taxe și impozite locale societăților comerciale care își desfășoară activitatea în Sectorul 2 și care creează noi locuri de muncă pe raza sectorului.
 • Să finalizăm reabilitarea termică gratuită a blocurilor din Sectorul 2, prin aceasta direcționăm banii din bugetul local cu prioritate către investiții cu valoare economică.

 

CUM VREM SĂ FACEM?

 • În parteneriat cu primarul general și accesând fondurile europene, vom asigura infrastructura necesară înființării acestui parc industrial.
 • Ca primar al Sectorului 2, voi aloca o mare parte a activității mele pentru atragerea agenților economici români și străini în vederea investirii resurselor în această zonă.
 • Reabilitarea blocurilor se poate face rapid, dacă există voință politică pentru aplicarea proiectului și pentru atragerea fondurilor necesare.


CE AI TU DE CÂȘTIGAT?

 • Aplicarea proiectului înseamnă crearea a până la 5000 de locuri de muncă noi.
 • Bugetul Sectorului 2 va crește cu până la 4 milioane de euro anual.
 • O șansă în plus pentru un loc de muncă, aproape de casă și de familie, în sectorul în care locuiești.
 • Reabilitarea blocurilor reprezintă în primul rând o investiție economică, adică noi locuri de muncă. Pentru locatarii blocurilor reabilitate, reprezintă costuri mai mici cu întreținerea, un confort sporit și o valoare de piață mai mare a apartamentelor.

Prin programul meu de dezvoltare economică a Sectorului 2, pe care îl voi coordona împreună cu primarul general, le propun cetățenilor un salt calitativ, de la buna gospodărire, pe care orice primar de bună credință trebuie să o facă, la dezvoltarea sectorului în conformitate cu potențialul pe care acesta îl are.

Sectorul 2 are cel mai mare potențial de dezvoltare economică din București. Spre deosebire de alte zone, aici putem atrage activități economice productive, fiind un sectorat localizat mare parte în zona centrală a Capitalei.

Sectorul 2 are cea mai valoaroasă resursă umană din punct de vedere profesional din București. Aici există un echilibru între tinerețe și experiență, între oamenii cu pregătire medie și universitară, între profesioniștii cu specializare tehnică și cei din zona umanistă.

Sectorul 2 nu are însă o administrație locală cu viziune asupra dezvoltării pe termen lung. Este nevoie de un primar și de o echipă administrativă capabili să-și asume riscuri pentru a crea proiecte de anvergură.

Un primar bun trebuie să identifice și să aplice soluțiile tuturor problemelor comunității. Provocarea noastră de acum este crearea locurilor de muncă și pornirea motorului economiei. Chiar dacă la nivel local, măsurile și posibilitățile sunt limitate, datoria mea, ca viitor primar, este să fac tot ceea ce depinde de mine pentru ca acest lucru să fie posibil. Un primar bun se gândește în primul rând la viitorul comunității, nu doar la prezent. De aceea, am datoria să realizez proiecte majore de investiții, gândite pe termen lung.

Acestea sunt principiile care stau la baza programului meu politic pentru Sectorul 2. Am identificat trei soluții simple, realiste, aplicabile imediat: inființarea unui parc industrial și de servicii, scutiri și reduceri de taxe și impozite locale pentru firmele care creează locuri de muncă în sectorul nostru și reabilitarea termică gratuită a tuturor blocurilor. Aceste măsuri vor fi continuate de proiecte economice și de infrastructură majore. Mă angajez să continui lucrările bune care s-au facut până acum în sector, însă voi lucra pentru dezvoltarea economică potrivit potențialului uriaș pe care Sectorul 2 îl are.

//]]>