Au mai ramas

-1488Zile -22Ore -12Minute -29Secunde

 

Dan Cristian Popescu, la conducerea PNL Sector 2

Cu sprijinul viceprimarului Dan Cristian Popescu, Asociația Părinți Salvatori montează primul defibrilator din București, la Primăria sectorului 2
07/12/2019
Arata toate

Dan Cristian Popescu, la conducerea PNL Sector 2

PNL Sectorul 2 a organizat, duminică, alegerile pentru Biroul Politic, penultima filială din cele 6 care organizează alegerile interne.

Printre câștigători se numără ministrul Educației, Monica Anisie, care a fost votată Președinte al filialei și actualul viceprimar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care este de ieri prim-vicepreședinte.

Printre oficialitățile prezente s-au numărat premierul și președintele PNL, Ludovic Orban și prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan. Ambii au declarat că Dan Cristian Popescu este singurul care poate câștiga Primăria sectorului 2. De asemenea, premierul Orban a amintit de campania De Ce Popescu?, spunând că actualul primar de la sectorul 2 este inexistent în comunitate, iar Popescu trebuie susținut pentru a câștiga Primăria sectorului 2.

Săptămâna aceasta vor mai avea loc alegerile interne la filiala PNL sector 5 și la București. Anunțul oficial al candidaturilor pentru alegerile locale este așteptat la începutul lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>