Au mai ramas

-1488Zile -20Ore -52Minute -7Secunde

 

Cel mai mare proiect educațional din România se desfășoară în sectorul 2

Proiect pilot de spălare mecanizată a străzilor
15/04/2019
Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2- 1 octombrie a fost declarată Ziua sectorului 2
01/09/2019
Arata toate

Cel mai mare proiect educațional din România se desfășoară în sectorul 2

„Cel mai mare proiect educațional din România se desfășoară în sectorul2. Academia copiilor adună laolaltă zeci de mii de copii care învață în sectorul 2, în cadrul cursurilor gratuite de dansuri, limbi străine, karate, baschet, teatru și multe alte activități”, ne-a declarat viceprimarul sectorului 2

„Vineri, 14 iunie, de la ora 17.00, ne dăm întâlnire în Parcul Obor, pentru a încheia prima ediție a acestui proiect, la care au participat peste 17.000 de copii.

Gașca Zurli, Noaptea Târziu, Irina Rimes, dar și ambasadorii noștri Mirela Retegan și Selly vor participa la acest eveniment”, anunță Dan Cristian Popescu.

Inițiatorii acestui proiect au venit în întâmpinarea elevilor, dar și a părinților și urmăresc îmbunătățirea rezultatelor elevilor, mărirea gradului de promovabilitate la examenele naționale, prevenirea abandonului școlar și dobândirea informațiilor ce privesc orientarea în carieră.

„Cea de a doua ediție a Academiei copiilor, care va avea startul în această toamnă, a strâns deja peste 37.000 de înscrieri. Este o mare bucurie pentru mine să văd cât succes are acest proiect și că nu m-am înșelat atunci când am susținut această inițiativă”, a încheiat viceprimarul Dan Cristian Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>