Au mai ramas

-1402Zile -14Ore -44Minute -19Secunde

 

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2- sprijinirea mediului privat este singura noastră șansă la dezvoltare

Dezbatere publică privind zona extinsă Piața Bucur Obor-zona comercială Obor-Gara de Est
14/02/2019
Proiect pilot de spălare mecanizată a străzilor
15/04/2019
Arata toate

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2- sprijinirea mediului privat este singura noastră șansă la dezvoltare

Membrii Consiliul Local Sector 2 au votat proiectul de hotărâre inițiat de viceprimaul Dan Cristian Popescu prin care agenții economici vor obține mai rapid autorizația privind desfășurarea activităților prevăzute de grupele CAEN- 561- restaurante, 563- baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932- alte activități recreative și distractive.

„Suntem recunoscuți la nivel național pentru că avem cea mai transparentă și facilă relație cu antreprenorii. De când ocup funcția de viceprimar al sectorului 2, am simplificat permanent procedurile de autorizare a  firmelor care desfășoară activități prevăzute de grupele CAEN- 561- restaurante, 563- baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932- alte activități recreative și distractive. Întreaga documentație pentru obținerea autorizației se va putea depune și on-line”, declară viceprimarul Dan Cristian Popescu.

„Provin din mediul privat și știu ce probleme întâmpină antreprenorii în relația cu statul. Am considerat că datoria noastră este să venim în întâmpinarea acestora, nu să le punem piedici. La ședința de consiliului local din 29 martie, însă, am văzut cum consilierii PSD și USR pur și simplu nu vor să ajute inițiativa privată. Pentru acești politicieni a fi patron este egal cu a fi infractor”, continuă viceprimarul sectorului 2.

„Îi mulțumesc domnului Răzvan Crișan, reprezentat HORA, care  și-a expus punctele de vedere legate de acest proiect, pentru răbdare și sprijin. Le mulțumesc și celorlalți colegi consilieri care au votat proiectul și au înțeles că fără un mediu privat puternic și competitiv sectorul nostru nu se poate dezvolta conform potențialului pe care îl are”, încheie Dan Cristian Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>