Au mai ramas

-1282Zile -18Ore -24Minute -50Secunde

 

Gabriela Firea a blocat accesul salvărilor în Spitalul Colentina

Raport de activitate pentru anul 2017
16/04/2018
Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: Pentru siguranța cetățenilor sunt necesare încă o ieșire la stația de metrou Pipera și controale ale pompierilor
21/09/2018
Arata toate

Gabriela Firea a blocat accesul salvărilor în Spitalul Colentina

Lucrările de amplasare a gardurilor care separă linia de tramvai de benzile de circulaţie rezervate maşinilor, dau deja de furcă şoferilor care se deplasează pe banda a treia a Șoselei Ștefan Cel Mare din Capitală. Amplasarea gardului la o distanţă sigură de şinele de tramvai a însemnat „furtul” a 10 – 15 cm din carosabil.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, atrage atenția asupra unui aspect de care Gabriela Firea nu a ținut cont în momentul în care a aprobat lucrările de creare a benzii unice de transport pentru liniile de tramvai 1 și 10, prin montarea unor garduri de separare a liniilor de tramvai de traficul auto. 

Accesul ambulanțelor în incinta Spitalului Colentina nu se mai poate face în regim de urgență, deoarece gardurile instalate blochează intrarea în spital. Salvările trebuie să facă acum un ocol foarte mare, ceea ce înseamnă minute prețioase atunci când este vorba de salvarea vieții unui om. Solicit doamnei Firea să ia în regim de urgență măsuri pentru remedierea acestei anomalii”, a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *