Au mai ramas

-1115Zile -20Ore -42Minute -25Secunde

 

Dezbatere publică la sediul Primăriei Sector 2 pe tema schimbării numelui Parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: “Voi continua demersurile pentru schimbarea denumirii Parcului Tolbuhin”
18/08/2017
Sondaj propuneri de redenumire a Parcului Tolbuhin
10/10/2017
Arata toate

Dezbatere publică la sediul Primăriei Sector 2 pe tema schimbării numelui Parcului Tolbuhin

Marţi, 12 septembrie 2017, la orele 17,00, la sediul Primăriei Sectorului 2, va avea loc o dezbatere publică cu cetățenii din Sectorul 2 pentru schimbarea denumirii Parcului Tolbuhin.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a demarat procesul de schimbare a denumirii acestui parc în urma informațiilor apărute în presă cu privire la situația inacceptabilă de a avea în Sectorul 2 un loc public care poartă numele unui personaj indezirabil în istoria României.

“Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt lesne de înțeles. Este nepermis ca la 27 de ani de la Revoluție să îl mai onorăm pe Fiodor Tolbuhin, unul dintre comandanții de vază ai Armatei Roșii, armată care nu s-a limitat doar la eliberarea României de fascism, ci a adus cu ea elementele specifice unei armate de ocupație. Sunt binecunoscute atrocitățile comise de soldații sovietici la adresa poporului român, culminate cu instaurarea regimului comunist de tristă amintire.

România a cunoscut în istoria ei oameni de vază a căror memorie merită a fi cinstită, nu avem nevoie să onorăm numele unor invadatori!, a precizat Dan Cristian Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *