Au mai ramas

-1115Zile -20Ore -22Minute -38Secunde

 

Prima dezbatere electorală, Alegeri locale 2016

Dezastrul lăsat în urmă de fostul edil Onțanu. Gunoaie de 10 metri în Colentina
18/04/2016
Verificarea calității bunurilor și serviciilor din bani publici înseamnă protejarea vieții și a sănătății
12/05/2016
Arata toate

Prima dezbatere electorală, Alegeri locale 2016

Am fost prezent duminică, 8 mai, la Televiziunea Națională, în cadrul emisiunii Alegeri locale 2016, alaturi de domnii Stelian Damov, candidat ALDE la Primaria sector 2, Mihai Toader, candidat PSD la Primaria sector 2 și Radu Gheorghe, reprezentant UNPR.

Am discutat despre firmele de reabilitare, care nu-și respectă contractele și lasă imobilele neterminate. De aceea am în vedere un proiect de lege prin care firmele, care nu au acționariatul la vedere, să nu mai poată accesa bani publici.

Vreau de asemenea reanalizarea dosarelor de retrocedare și a marilor avize de urbanism. Nu modificarea legilor este soluția, ci respectarea lor.

Sunt sute de hectare retrocedate în Sectorul 2, din acest motiv suntem pe penultimul loc la suprafața spațiilor verzi în București.

Pentru locuitorii sectorului 2, zona Iancului este o zonă sensibilă, datorită lipsei locurilor de parcare. Autorizațiile de construcție pentru aceste locuri de parcare inexistente, au fost emise de Primăria sectorului 2. Am atras atenția și asupra Arenei Naționale, unde acoperișul a fost verificat ulterior construcției. S-a mărit cu 40 de milioane de euro investiția inițială, peste noapte și s-au emis doua autorizații cu același număr de către Primaria sector 2.

Sectorul 2 suferă de opacitate, trebuie transparentizată toată activitatea Primăriei. Nu persoana primarului este importantă, cetățeanul este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *