Au mai ramas

-1115Zile -19Ore -59Minute -22Secunde

 

Dezastrul lăsat în urmă de fostul edil Onțanu. Gunoaie de 10 metri în Colentina

DECLARAȚIE DE PRESĂ
07/04/2016
Prima dezbatere electorală, Alegeri locale 2016
09/05/2016
Arata toate

Dezastrul lăsat în urmă de fostul edil Onțanu. Gunoaie de 10 metri în Colentina

București, 18 aprilie 2016

Candidatul PNL la primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a depus, astăzi, 18 aprilie, o interpelare în atenția Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca-Palmer având ca obiect groapa de gunoi ilegală din Colentina.

În interpelare, Dan Cristian Popescu atrage atenția asupra faptului că, în zona străzilor Bujorul Alb și Dobrici, Colentina, Sector 2, București, funcționează ilegal o adevărată groapă de gunoi, pe un teren, aparent, privat, care este înconjurat de case și blocuri de locuințe. Mormanele de gunoi au o înălțime de peste 10 metri, zona a devenit insalubră, miroase îngrozitor și este plin de șobolani, fapt ce constituie un pericol major pentru locuitorii din vecinătate.

Oamenii din zonă au făcut numeroase sesizări de-a lungul anilor către Primăria Sectorului 2, aceasta amendând, de-a lungul timpului, proprietarul terenului cu suma totală de numai 9.000 de lei.

“Vă solicit pe această cale implicarea Ministerului Mediului, prin autoritățile din subordine, printr-o anchetă la fața locului și aplicarea de sancțiuni dure proprietarului terenului care să ducă la obligarea acestuia să curețe de urgență terenul”, a mai cerut Popescu în documentul remis Ministrului.

 

Despre Dan Cristian Popescu

Are 41 de ani, a absolvit Colegiul Național Sfântul Sava din București, ulterior Facultatea de Matematică și Informatică, continuând astfel tradiția familiei. Tatăl său, Nicolae Popescu este creator de şcoală matematică, membru corespondent al Academiei, iar mama, Elena Liliana Popescu, are o carieră de profesor universitar la Facultatea de Matematică şi Informatică din Bucureşti.

După absolvirea facultății, a beneficiat de o bursă a Congresului SUA și a urmat studii post-universitare în Științe Politice și Relații Internaționale la George Washington University.

Ȋn prezent, deṭine titlul de doctor ȋn economie, obṭinut ȋn anul 2015. Profesional, a activat în domeniul publicității, consultanței în afaceri, administrației și al investițiilor. Experiența acumulată ca manager a asigurat succesul propriilor afaceri care au generat sute de locuri de muncă.

În plan politic, a fost atras de personalitatea și valorile promovate de Corneliu Coposu, așa că s-a ȋnscris ȋn PNȚCD, unde a fost membru activ timp de 10 ani.

Ȋn 2012 a fost ales Deputat ȋn Colegiul Uninominal 8 din Bucureṣti, aceasta fiind ṣi prima sa funcṭie publică. Cu puternice convingeri liberale, Popescu este membru al PNL și candidatul acestui partid pentru Primăria Sectorului 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *