Au mai ramas

-1228Zile -12Ore -37Minute -14Secunde

 

COMUNICAT DE PRESĂ – Dreptate, ochii plânși vor să te vadă
26/02/2016
COMUNICAT DE PRESĂ – Prejudiciu adus în urma închiderii Arenei Naționale
14/03/2016
Arata toate

COMUNICAT DE PRESĂ

La sfârșitul anului trecut vă anunțam că am adresat o întrebare către MApN referitoare la modalitățile în care domnii Neculai Onțanu și Gabriel Oprea au primit gradele militare și am cerut să se facă publice documentele care au stat la baza acestor avansări.

Câteva luni mai târziu primesc un răspuns sec și sfidător prin care reprezentanții MApN îmi spun că ei au păstrat respectivele documente doar 5 ani de la data întocmirii, iar în prezent nu le mai au. Atât. Fără nicio trimitere către instituția la care se află în prezent sau ce demersuri ar trebui să fac în continuare pentru a le găsi.

Sunt foarte dezamăgit de felul în care domnul Ministru Motoc a ales să acopere, ca și predecesorii domniei sale, ilegalitățile comise în minister până acum. Mă așteptam ca un Guvern tehnocrat să înceapă “curățenia”, să investigheze, să facă publice acest tip de fapte, să depună plângeri penale și să ceară sancțiuni dure.

În condițiile acestea, voi continua singur bătălia cu “generalii instelati” fără niciun merit real sau vreo contribuție adusă armatei sau țării. Voi reveni cu întrebări și interpelări către toate instituțiile care ar putea face lumina și dreptate în aceste cazuri, atât cât mi-a mai rămas din mandatul de deputat și nu numai.

Reamintesc opiniei publice faptul că Ecaterina Teodoroiu, Eroina de la Jiu, a fost doar sublocotenent post-mortem. Astfel de oameni vor rămâne adevărații eroi, indiferent de cât de mult dezonorează sistemul clientelar brava Armata Română.

Nu în ultimul rând, iau în considerare inclusiv depunerea unor plângeri celor care încearcă să mușamalizeze posibile infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *