1. EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

1. EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Ascensoare

  • Proiectul meu privind modernizarea ascensoarelor a fost votat de Consiliul Local al Sectorului 2.

Acesta are patru etape: indentificarea și inventarierea lifturilor și a stării acestora, aprobarea indicatorilor tehnico-economici prin Hotărâre de Consiliu Local, întocmirea dosarelor de către Asociațiile de Proprietari și înscrierea în program, iar apoi începerea procesului de proiectare și execuție.

Pentru început, vor fi modernizate ascensoarele din blocurile deja reabilitate.

Ceea ce este cel mai important de știut este că întregul proces este gândit pentru a fi cât mai ușor pentru Asociațiile de Proprietari. Acestea din urmă vor avea doar câteva sarcini simple: 1. Depunerea unei cereri tip a Asociației de Proprietari pentru înscrierea în Programul de reabilitare a ascensoarelor din blocurile reabilitate termic; 2. Depunerea Contractului de mandat tip pentru înscrierea în Programul de reabilitare a ascensoarelor din blocurile reabilitate termic; 3. Depunerea Hotărârii tip a Adunării Generale a Proprietarilor  pentru înscrierea în Programul de reabilitare a ascensoarelor din blocurile reabilitate termic.

Reabilitarea blocurilor

  • În numai 4 ani de mandat de viceprimar am reabilitat 568 de blocuri, cu aproape 200 de blocuri mai mult decât în perioada mandatelor fostului primar. S-au folosit materiale de calitate, la standarde europene. Continuarea acestui program este absolut necesară, locuitorii sectorului 2 au nevoie de siguranță și confort în propriile apartamente.