Au mai ramas

-474Zile -10Ore -1Minute -39Secunde

Dan Cristian Popescu.2.
COMUNICAT DE PRESĂ – Liberalul Dan Cristian Popescu a fost ales viceprimar la Sectorul 2 București
11/07/2016
CONSILIUL LOCAL AL PRIMĂRIEI SECTORULUI 2 – COMUNICAT DE PRESĂ
19/08/2016
Arata toate

despre mine

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, atrage atenţia penalilor din conducerea PSD să înceteze cu atacurile mizerabile la adresa reprezentaţilor PNL şi să se ocupe mai bine de problemele pe care le au în interiorul partidului, inclusiv de modul în care urmaşul lui Onţanu înţelege să conducă destinele cetăţenilor din Sectorul 2 al Bucureştiului.

Corupţia, mita electorală şi lipsa transpararenţei cheltuirii banului public trebuie să dispară din administraţia locală.

Dan Cristian Popescu este hotărât să îşi respecte angajamentele luate în timpul campanie electorale şi să transforme Primaria Sectorului 2 într-o instituţie care să fie în slujba cetăţenilor. Alături de toţi consilierii locali, indiferent dacă sunt membrii PNL sau din alte partide, Dan Cristian Popescu va scoate la iveală toate ilegalităţile comise de fosta caracatiţă roşie care a pus stăpânire pe Sectorul 2 în ultimii 16 ani.

„Primarul General mi-a reproşat campania electorală „urâtă” şi „negativă”. Îmi pare rău că doamna Firea interpretează două plângeri la DNA ca pe ceva negativ, în general, aceasta este atitudinea pe care o au doar infractorii!”,  a declarat Dan Cristian Popescu, referitor la modul cum doamna Pandele încearcă să acopere faptele de corupţie comise de candidatul PSD în timpul perioadei campaniei electorale pentru alegerile locale din acest an.
În ajutorul doamnei Pandele Gabriela Firea a sărit şi infractorului de drept comun, Liviu Dragnea, care a făcut aprecieri similare.

Preşedintele penal al PSD a calificat drept atacuri mizerabile cele două denunţuri făcute de Dan Cristian Popescu la DNA împotriva candidatului partidului dânsului de la Sectorul 2. Primul se referea la oferirea de cadouri electorale într-unul dintre sediile primăriei şi al doilea se referea la folosirea angajaţilor şi a utilajelor ADP Sector 2 pentru campania PSD!

Dan Cristian Popescu consideră că „este o datorie civică să denunţi fapte de corupţie şi doar infractorii consideră un astfel de denunţ „atac mizerabil” ! Mizerabil este să foloseşti banii publici pentru campania PSD, domnule Dragnea şi doamnă Firea!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *